Style Copy Print - Contour gesneden drukwerk

Contour gesneden drukwerk.

  • Op een veilige manier je werk afhalen
  • Al ons papier is gerecycled
  • Onze winkel is toegankelijk voor iedereen

Een contour gesneden drukwerk geeft net dat beetje meer. Bij Style Copy Print krijg je de kwaliteit die jij en je ontwerp verdienen. Neem contact met ons en bespreek de mogelijkheden voor jouw opdracht. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Het realiseren van contour gesneden drukwerk

Bij Style Copy Print werken we met de Veloblade om jouw contour gesneden drukwerk te realiseren. De Veloblade is een bijzondere machine waarmee we snel en eenvoudig je drukwerk in iedere perfecte vorm kunnen snijden, op formaten tot SRA3 (32x45cm). Denk bij contour gesneden drukwerk aan een uitsnede van een silhouet in een trouwuitnodiging, ronde kaartjes, visitekaartjes in een ronde vorm en opvallende stickers die afwijken van de standaardnorm. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten, dan staan we voor je klaar.

Ontdek de diensten die wij aanbieden

Contour gesneden drukwerk is dankzij onze Veloblade bijna kinderspel. We verzorgen dit graag voor je. Wil je meer informatie over de diensten die we aanbieden? Laat het ons gerust weten en we helpen je graag verder. Je kunt ons bellen op het telefoonnummer 056-255233 en we staan je direct te woord. Ook heb je de mogelijkheid om ons een e-mail te sturen. Gebruik hiervoor ons e-mailadres info@stylecopyprint.be.

Anderen bekeken ook:

Gepersonaliseerde wegwijzers | Groot formaat drukwerk