Style Copy Print - Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Geboorte ontwerp op jouw maat

Proficiat, jullie zijn in verwachting! Nu nog op zoek naar een drukker die je kan helpen met het maken en/of drukken van een geboortekaartje. Bij ons ben je zeker aan het juiste adres. Heb je een idee maar moeite om het zelf uit te werken, of net een zelfgemaakt kaartje maar op zoek naar het beste papier? Wij hebben een groot aanbod aan afwerking. Ruw papier met een spikkel, prachtig glad dik wit papier, foliedruk, één-, twee- of drielagen papier, het is ons allemaal niet vreemd.
 

Doorverwijzen:
klik hier om verder te gaan
Vragen of hulp nodig?
Contacteer ons
Afspraak Maken
Een erg unieke extra dat bij ons mogelijk is, is de speciale uitsneden met onze veloblad. Door uitsneden die niet mogelijk zijn met een gewone snijmachine kan je een speciale touch aan je geboortekaartje geven. Een wolkje, een silhouet en klein hartje, dit is allemaal mogelijk.

Om het gewenste resultaat zo vlot mogelijk te bereiken, vragen wij jullie een afspraak te maken in onze winkel. We zitten 30 minuten samen en je krijgt ook een vrijblijvende offerte. Zo krijg je ook een beter overzicht van de diverse geschenken die ook mogelijk zijn in onze winkel. Labels, doosjes, ronde stickers, vinyl stickers of poster zijn dus ook mogelijk.

Contacteer ons via mail info@stylecopyprint.be of telefoon 056 255 233 om een afspraak vast te leggen.
 
Style Copy Print - Geboortekaartjes - 1
Style Copy Print - Geboortekaartjes - 2
Style Copy Print - Geboortekaartjes - 3
Style Copy Print - Geboortekaartjes - 4